Waar andere afhaken, haken wij graag aan!

Contact

Een elektrische hulpmiddel heb ik toch niet nodig!

“5 redenen om dat wel te doen”

Dit is een vaak voorkomende gedachten gang, ik kan toch wel zonder een elektrisch hulpmiddel? Dit gaat al jaren prima zo. En logisch ook, u moet investeren of uw werkgever moet investeren en ziet niet direct een terug verdienmodel of een rendement. Er is voor uw probleem geen specifieke oplossing of het werkt niet of het is te omslachtig etc. Allemaal zaken die bij u al zorgen voor een stuk terughoudendheid. 


Toch willen wij u er op attenderen dat het investeren in elektrische hulpmiddelen wel degelijk indirect een bijdragen kan leveren aan het rendement van uw bedrijf of uw werkzaamheden. 


  1. Minder ziekte verzuim: door gebruik te maken van elektrische hulpmiddelen zorgt u ervoor dat de medewerkers minder lichamelijke klachten ondervinden.
  2. MVO: Als werkgever toont u aan dat als u uw medewerkers hulpmiddelen aanbiedt u goed werkgeverschap toont tevens bijdraagt aan MVO maatschappelijk verantwoord ondernemen
  3. Minder werkdruk, minder stress: het makkelijker verplaatsen van goederen zorgt voor gemotiveerder personeel en dus minder ziekteverzuim en een betere werksfeer
  4. Efficiency: Maat werk voor uw oplossingen op maat gemaakte oplossingen dragen bij aan een stuk efficiency binnen het bedrijf.
  5. Meer rendement: uiteindelijk brengt het u en uw medewerkers meer rendement, door passende oplossingen en aandacht.

Dit zijn slechts 5 redenen om elektrische hulpmiddelen aan te schaffen binnen bedrijf.

Het gemak waarmee u of uw medewerkers hun werk kunnen doen draagt bij aan een positieve werk omgeving en zorgt voor gemotiveerde en gezondere medewerkers. 

Met de Simply-Mover bieden wij op maat gemaakte oplossingen, voor het vervoeren van rollende transportmiddelen. Doordat wij naar uw specifieke probleem of het specifieke probleem van uw medewerkers kijken zorgen wij altijd voor een passende oplossing. 

U wilt toch na uw werk thuis ook nog met uw gezin iets leuks kunnen doen, of naar de sportschool gaan, bij vrienden op bezoek en niet uitgeblust op de bank zitten!

Zo bieden wij oplossingen voor, rolcontainers, vuilcontainers, maar ook het verplaatsen van winkelwagens waarbij veel energie en kracht wordt verspild om deze van hun plek te krijgen en op de juiste bestemming. Bovendien zien wij regelmatig dat dit door twee personen wordt gedaan terwijl dat met de oplossing van Simply-Mover met slechts één persoon gedaan kan worden. 

Heeft u een specifiek probleem laat het ons weten wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u en uw medewerkers de juiste oplossing te bieden. 

                           Brood karren verplaatsen 
Mooi voorbeeld: Een bakkerij wou graag in één keer zes volle karren met brood verplaats hebben, hiervoor heeft Simply-Mover deze passende oplossing gemaakt, dit draag bij in de efficiency van de bakkerij!

Binnen uw bedrijf behoeften aan oplossingen voor uw probleem?

Contact