Voor uw branche ook een oplossing?

Elke dag met rolcontainers in de weer?

In het segment distributie wordt er veel gebruik gemaakt van rolcontainers. De Simply-Mover wordt in dat geval ook wel aangeduid als containertrekker.

Chauffeurs moeten de rolcontainers laden en lossen dit kost enorm veel kracht. Vaak gebeurd dit op oneffen ondergronden denk aan winkelstraten of distributie centra, hierdoor is het verplaatsen van een rolcontainer extra zwaar. 

Het is vaak een geworstel en gestuntel om de rolcontainer überhaupt te verplaatsen laat staan om hem op de juiste plek te krijgen.

Met de Simply-Mover containertrekker wordt het werk een stuk makkelijker. Eenvoudig aanhaken en je loopt weg met de rolcontainer. Niet meer duwen en trekken om een heuvel op te komen of over een vervelende straat te lopen. 

De beste trekker hiervoor is de HW 04

een electrotrekker van simply-mover zou eenvoudiger werken 

Werken met rolcontainers: code rood 

Weinig ‘hulpmiddelen’ voor chauffeurs worden zo verwenst als de rolcontainer. Vooral chauffeurs in de distributie verplaatsen er dagelijks tientallen. In een volwassen oplegger passen met gemak 55 rolcontainers. Die moeten er bij het distributiecentrum in en bij de winkel weer uit en dat soms drie of vier keer per dag. Dat vergt best wat van de conditie van een chauffeur. Voor het werken met rolcontainers geldt code rood: je loopt risico op fysieke overbelasting.

 Truckstar magazine oktober 2018