Waar andere afhaken, haken wij graag aan!

Contact

Hoe TOP werk jij?

Het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid is met een nieuwe campagne begonnen "Hoe TOP werk jij".

Wist jij dat 2 op de 5 werknemers in Nederland te maken heeft met lichamelijk belastend werk? Denk aan te zwaar tillen, veel bukken of aan de lopende band dezelfde beweging maken. In totaal lijden 460.000 werknemers daardoor aan een beroepsziekte aan hun rug, arm, nek, schouder, knie of heup. Dat zorgt niet alleen voor veel persoonlijk leed, uitval en arbeidsongeschiktheid, maar levert jaarlijks ook hoge kosten voor werkgevers en de maatschappij op. Voorkomen is dus in ieders belang.

Voor meer informatie kijkt u op hoe TOP werk jij

Hierbij is ook een onderdeel duwen en trekken. 

Het duwen of trekken van voorwerpen – ook als deze op wielen staan – vraagt veel energie en kan door fysieke overbelasting leiden tot met name schouderklachten. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor het juiste materiaal en om op een verantwoorde manier te werken. 

Ze maken gebruik van de TOP strategie

T: staat voor Technische hulpmiddelen (zijn deze voor handen gebruik ze dan) mooi voorbeeld is natuurlijk de Simply-Mover elektrische trekker

O: staat voor organisatorisch, misschien kan er iets binnen de organisatie veranderen, meer pauzes, meer afwisselend werk.

P: staat voor persoonsgebonden, je persoonlijke houden, of bepaalde zaken trainen.

bekijk het filmpje over de TOP Strategie

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om binnen uw bedrijf TOP te werken en dan met name gericht op de T van technische hulpmiddelen.


klik hier voor ons contact formulier

Laatste nieuws

Hier vind u het laatste nieuws uit de branche en over de Simply-Mover producten

Binnen uw bedrijf behoeften aan oplossingen voor uw probleem?

Contact